Næringseiendom

Kjøpe Eller Selge Næringseiendom? Du Trenger Disse Tipsene!

Kjøp av næringseiendom skiller seg fra å kjøpe et hus. Denne artikkelen vil gi noen ideer for å hjelpe deg med å etablere lagrene dine i en verden av kommersiell eiendom.

Det blir vanskeligere å leie leiligheter med en ny generasjon kresne leietakere. En fin måte å få leid leiligheten din er ved å legge til møbler. Å legge til møbler er et flott insentiv som virkelig gir et personlig preg til et hjem og får den fremtidige leietaker til å føle seg hjemme. Å tilby møbler vil sikre at leiligheten din leies innen rimelig tid.

Det er viktig at du forstår at eiendomsmarkedet ikke er som aksjemarkedet. En investering i en eiendom er en langsiktig investering. Aksjeinvesteringer er vanligvis kortsiktige investeringer. Hvis du går inn og tenker at du investerer i aksjer, må du revurdere slik at du ikke får deg selv i økonomiske problemer.

Når du setter opp en leieavtale med en ny leietaker, må du sørge for at du utarbeider en offisiell kontrakt. Selv om leietakerne dine er dine egne venner eller familie. Du trenger å beskytte deg selv og din eiendom. Forsikre deg om at forventningene dine er i kontrakten, og de vet nøyaktig hva du forventer av dem.

Bygg et nettverk innen eiendomsmeglerverdenen. Hvis du kjenner andre investorer, entreprenører eller private långivere, har du flere sjanser til å finne en god avtale. Mange næringseiendommer selges mellom enkeltpersoner uten engang å bli oppført. Få de rette vennene på de riktige stedene for å finne gode muligheter.

I mange tilfeller er det best å bruke tjenestene til en kommersiell eiendomsmegler. Disse meglerne er opplært og utdannet og forstår fullt ut det kommersielle markedet, tidene for å kjøpe og hva de skal unngå. Du kan også spare mye tid ved å bruke tjenestene til en megler.

Du bør selv ta målinger for å sikre at utleier er ærlig om kvadratmeterne. Hvis du finner ut at de ikke er det, kan du bruke all informasjonen du har for å prøve å forhandle frem en ny avtale.

Det er klokere å ha en forretningspartner i dine eventyr innen næringseiendom. Med hjelp fra noen andre vil du ha mer penger tilgjengelig for å investere i eiendommer. Det kan heller ikke skade å ha noen å diskutere viktige eiendomsbeslutninger med. Innspillene fra en annen person kan virkelig hjelpe deg med å gjøre best mulig forretningstrekk.

Hvis du og megleren din forhandler om et stykke næringseiendom som du ønsker og mottar et dårlig tilbud, må du ikke avvise. I utgangspunktet vil du vanligvis ikke få den beste prisen, da dette er en typisk prutemetode. Snakk med selgeren og prøv å komme til et kompromiss.

Unngå tillatt bruksklausul for enhver pris. Hvis utleier insisterer på det, gjør det til en bred en for å sikre rom for å utvide virksomheten din. På tidspunktet for leasing kan du bruke kontoret til et veldig definert og smalt formål. Målet ditt er imidlertid å vokse og forbedre virksomheten din, noe som kan være umulig hvis den tillatte bruksklausulen er for smal og begrenser bruken din betydelig.

Som du kanskje forestiller deg, er det en rekke hensyn, når du vurderer en investering i næringseiendom. Forhåpentligvis etter å ha lest denne artikkelen, har du lært alt du trenger å vite om næringseiendom.