Næringseiendom

Velge Riktig Sted For Næringseiendommen Din

Næringseiendom og boligeiendom er to separate verdener. Taktikken du bruker for å finne og kjøpe bolig vil ikke ha noen bruk for deg i riket av næringseiendom. Bruk tipsene vi legger ut i denne artikkelen hvis du vil finne de beste tilbudene rundt på de kommersielle eiendommene du ønsker.

Byplanlegging med blandet bruk er en eiendomsutviklingsstrategi som kan øke verdien av en eiendom betraktelig. En eiendom som ligger i et nabolag planlagt for blandet bruk vil ha butikker, tjenester og offentlige prosjekter som ligger i nærheten. I en utvikling med blandet bruk tas det mange skritt for å forbedre nabolagets lokale karakter og redusere beboernes avhengighet av biler. Et hjem i et slikt nabolag kan være verdifullt – og hyggelig å bo i!

Hvis du prøver å snu hus for å leve, må du sørge for at du annonserer deg selv. Ha et nettsted, få visittkort, legg annonser i avisene for hjemmene, etc. Hvis du vil tjene penger, må du behandle dette som en bedrift, ellers kan du ikke forvente resultater på bedriftsnivå.

Når du leier ut en eiendom, må du alltid inkludere vedlikeholdskostnader når du prøver å finne ut økonomien din. Problemer er nødt til å oppstå på et tidspunkt, så du bør prøve å være forberedt. Med vedlikehold kan du gå et år uten problemer, og har det året etterfulgt av hovedsakelig kostbare reparasjoner. Prøv å sette av en månedlig godtgjørelse for reparasjoner selv om de ikke har skjedd ennå.

Spør utleieagenten om utenfor BBQing er tillatt eller ikke. Hvis du liker sommer BBQs, sørg for at leilighetskomplekset du velger enten har utenfor GRILL installert, eller de lar deg bruke din egen. Mangelen på disse fasilitetene kan ødelegge sommerfesten din fullstendig, da du ikke kan gi maten du vil.

For å beskytte deg selv, sørg for at avtalen som du og megleren din bestemmer deg for er skriftlig. Legg til noen betingelser for det som lar deg avslutte dem innen fem til ti dager med et skriftlig varsel hvis de ikke gjør jobben sin bra.

Det er klokere å ha en forretningspartner i dine eventyr innen næringseiendom. Med hjelp fra noen andre vil du ha mer penger tilgjengelig for å investere i eiendommer. Det kan heller ikke skade å ha noen å diskutere viktige eiendomsbeslutninger med. Innspillene fra en annen person kan virkelig hjelpe deg med å gjøre best mulig forretningstrekk.

Du må bestemme hvilken type næringseiendom du er interessert i å kjøpe før du snakker med en eiendomsmegler. Du må ha minst en generell ide om hva du leter etter, slik at eiendomsmegler vil vite hva egenskaper for å vise deg.

Nå som du innser hvor separate verdener er, kan du begynne å nærme deg markedet for kommersiell eiendom gjennom en smalere, mer opplyst vei. Så lenge du kan bruke disse tipsene i noen av dine forretninger, bør du ikke ha noen problemer med å komme ut på toppen.